四年级英语阅读题9篇
来源:公文范文 发布时间:2023-07-15 09:35:02 点击:
四年级英语阅读题第1篇()aremembers(成员)inthe()iswatchingTVinachair?’smother’sfather’ssister()andKateare.friendsg下面是小编为大家整理的四年级英语阅读题9篇,供大家参考。
四年级英语阅读题 第1篇
( ) are members(成员) in the
( ) is watching TV in a chair?
’s mother
’s father
’s sister
( ) and Kate are .
friends
girls
boys
and sister
( ) children doing their
’t
’t
’t
( )’s Kate doing?
’s doing her
’s standing near the
’s looking for a
’s playing
You Can Use Mine
Tim: Where are you going?
Nancy: I’m going to the What’s the weather like outside(外面)?
Tim: It’s raining and You should take an umbrella (雨伞) with
Nancy: But I haven’t got
Tim: You can use I don’t need(需要) it Here it
Nancy: Thank you very
Tim:
根据短文填空
’s the like outside?
’s and
hasn’t an
should take an umbrella can use .
Lucy and Lily’s Bedroom
This is Lucy and this is They are twins(双胞胎).They are This is their It’s a nice The two beds look the This bed is Lily’s and that one is Lucy’s .The twins have two desks and two Lucy’s chair is green and Lily’s Lucy’s skirt(裙子) is on her Lily’s coat is on the clothes line(晒衣绳). Their clock,books and pencil-boxes are on the Their schoolbags are behind the Their bedroom is very nice and tidy(整洁的).
根据短文选择正确答案
( ) and Lily are .
( ) and her sister have .
chairs and one desk
two desks and one chair
chairs and two desks
one desk and one chair
( )’s chair is and Lucy’s is .
, black
, black
, green
, yellow
( )’s Lucy’s skirt?
’s on the clothes
’s on their
’s on her
’s on her sister’s
( ) sentence(句子) is right?
classroom is very
two chairs don’t look the
clock,coats and pencil-boxes are on the
schoolbags are under the
Where Do They Sit?
Six children go to the cinema to see a new The film is about
Their seats numbers are 5A, 5B, 5C, 5D, 5E and They sit in the same Mingming doesn’t sit next to He sits next to Helen sits between Sam and Sam sits in sits on the left of Which seats do they sit in?
根据短文为文中的六个小孩找到它们各自的座位
A Sunny Day
It is beautiful sunny There isn’t a cloud in the Grey wants to have lunch But we decide(决定) to have a swim After swimming, we have lunch under the Then we lie(躺) in the sun for a while(一会儿).In the afternoon, it begins to get At five o’clock, we have to go back because it starts to
根据短文回答下列问题
do we do on a sunny day?
do we decide to do first?
’s the weather like in the afternoon?
do we have to go back home?
do we go home?
My Cousin’s Computer
My cousin(堂表兄弟) has a But I don’t have a So I often go to my cousin’s
I draw pictures and play computer games on my cousin’s I can draw chickens, tables, chairs and so on(等等).But my cousin can’t draw pictures on the I like playing the Harry Potter game best(最好), because it’s very exciting(令人兴奋的).
I like computers very much and I want a computer,
根据短文内容填空
I often go to my home because my cousin has a .I draw and play games on his my cousin can’t draw on the I like the Harry Potter game ,because it’s very .
Nobody(没有人)
Jeff lives in a big His father has a shop there and his mother is a He is seven years old now and begins(开始) to go to school this It’s a little far from their house and his father drives(驾驶) a car to take him to school every So he is never late for class and his teachers like It’s Monday Miss Green is teaching(教) them to count from one to ten(从一数到五).Jeff is studying Soon he can count Miss Green is happy and asks,“How many people are there in your family, Jeff?” Jeff stands up and says,“Nobody, Miss ”“Why?”“Mother, father and I are not at home ”
四年级英语阅读题 第2篇
Class One,Grade Four
It is Tuesday Boys and girls are all at school。They usually come to school by teacher is at school, The teacher’s name is Gu She is She usually comes to school on
Look at the classroom of Class One, Grade In this room, you can see a boy and a The boy is His name is The girl is She is John is Jack’s He is an American
根据短文内容判断正误,正确的写T,错误的写
( ) and girls are all at home
( ) boys and girls go to school by
( ) Gu is not
( ) Gu usually goes to school by
James Is Ill
James is a primary school(小学) He’s in Grade(年纪) Three He has a round face and wears He likes playing football and But today he doesn’t go to He’s He’s in He had a bad He must stay in bed for a
根据短文选择正确的答案
( ) is a
school
school
school
( ) is in Grade .
( ) likes .
tennis
( ) is in bed because .
is tired
is ill
is sleepy
( ) must stay in bed for .
day
week
weeks
The Lion’s Dinner
Lion: Good afternoon, Mrs Let me eat
Rabbit: Don’t eat me, Mr I’m That mouse is younger than
Lion: Miss Mouse, Miss Mouse, let me eat
Mouse: Oh, Many birds are standing over
Lion: Birds, I will eat You are my
Birds: You are We can fly, can you?
Lion: No, I can’ But where is my dinner、
根据短文选择正确答案
( ) lion is .
(受惊吓的)
( ) lion doesn’t eat the rabbit,because there is a over
( ) the birds fly ?
,they
,they
, they can’
,they can’
( ) lion can"t He at
dinner
the rabbit
’t have dinner
the mouse
( ) lion doesn’t eat the mouse,because ther are over
The first Day of School
It’s the first day of Lily wants to go back to She wants to see her friends, She wants to meet her new
Lily gets up early in the She washes the face and eats the Then she rides her bike to She sees her friends on the She plays hide-and-seek(捉迷藏) with In the classroom, Lily meets her new math Her name is Mrs Lily likes Mrs She can speak English very Lily thinks she is a nice
根据短文判断正误
( )’s the first day of the new
( ) wants to meet her
( ) goes to school by
( )’s new teacher is a nice
( ) Green is Lily’s English
Do and Don’t
四年级英语阅读题 第3篇
Where does Jeff live?
What does Jeff’s mother do?
Why does Jeff’s father drive a car to take him to school every day?
What is Miss Green teaching them today?
How many people are there in Jeff’s family?
(一)
In my family, there are three people, which is my mother, my father and My mother likes cooking, and my father likes We are very happy, and play together a My mother always looks after me, and my father looks after me I love my parents!
How many people are there in my family ?
A One B Two C Three
does my father like ? He likes
A cooking B Playing C reading
always looks after me ?______
A my father B my mother C my parents
we happy?
A Yes , I am B Yes ,we’re not C Yes .we are
I love my parents ?
A No, I’m not B Yes ,I am C Yes ,I’m
(二)
There are three people in my family,My father is a worker ,he often plays basketball with me,He hopes me to be "YAO MING".My mom is a teacher,she often does housework ,I often help am very happy with my mom and my ,that"s my happy family
does my father do ?
A . A teacher B A worker C . A Student
What does my father like playing ?
A basketball B housework C piano
does my father hope me to be ?
A He B Yao Ming C Liu Xiang
my mother a teacher ?
A Yes ,I am B Yes ,she is C Yes ,he is
helps my mother do housework ?
A My father B Yao Ming C .I
(三)
A train stops at a station(车站). A young man wants to come out, but it is A boy is standing under a big The young man says to the “Can you go and get us two hambugers, one for you and one for me? Here are two ” “Great!” say the boy and he goes to buy After some time, the boy is He is eating a “Where is my hamburger?” asks the young “Oh, there is only one hamburger So I’m eating Here is your ”
is the young man ?
A At a station B Under a big umbrella C On the train
does the young man want to buy ?
A Umbrella B Hamburgers C Dollars
helps the young man ?
A A boy B A man C .Nobody
the young man get a hambuger ?
A No ,he doesn’t B Yes ,he does C .No ,he does
the boy clever(聪明的) ?
A Yes ,he isn’t B Yes ,he is C .No ,I’m not
四年级英语阅读题 第4篇
Four Good Friends四个好朋友
Mary, Nancy, Ron and Kate are good Mary’s favourite number is 3 and her favourite country is 16 is Nancy’s number, and America is her favorite Ron likes Japan very 30 is his favourite Whose favourite number is 60? Oh, it is Kate’s father works in a He likes Chinese food very much and they also like Chinese Kate’s lucky number is All of them hope that one day they can travel the world
根据短文内容判断正(T)误(F)
( ) Mary’s favorite number is
( ) Nancy’s favorite country is
( ) Ron likes
( ) Kate’s father is a
( ) Kate likes Chinese
参考答案:
四年级英语阅读题 第5篇
How lucky the man is!这个人真幸运
It is in A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (边缘) of the On his right is a On his left is a Suddenly he sees two green eyes looking at him from the A wolf is getting ready to jump on
What does he do? He must jump into the In the river there is a crocodile (鳄鱼). Its mouth is very The young man closes his And he hears the wolf jumps, but nothing happens to Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the
根据短文内容判断正(T)误(F)
( ) There is a river on the right of the young
( ) A young woman comes to a
( ) There is a wolf on the right of the young
( ) The crocodile jumps on the young man .
( ) The crocodile eats the
参考答案:
四年级英语阅读题 第6篇
( ) palys basketball, but Cindy doesn’t play
( ) doesn’t play TV Cindy doesn’t play Tvgames, either(也).
( ) watches Peter watches TV,
( ) doesn’t watch Peter doesn’t watch TV,
( ) doesn’t sleep a lot . Jack doesn"t sleep a lot ,
Sam
Sam is a teacher of He is not young, but he is not He is 40 years He has a round(圆的) face and black He is There are forty students in his They all like
Now it’s in the Look, some students are studying in the Sam is there, He is helping them to study He is a old teacher, and he is a good friend of his
根据短文选择正确答案
( ) does Sam do?
is a
is a
is a is a
( ) colour is his hair?
’s
hair is
is
has yellow
( ) many students are there in his class?
are fourteen students in his ’s
has
are forty in
( ) is a good teacher,isn’t he?
,he isn’
,he is .
,he isn’
, he
( ) are the students doing in the classroom?
are walking
They are doing their
They are helping their
They are good friends of
See a Doctor
Mother: Good morning, Doctor!
Doctor: Good morning, Mrs What’s wrong with your son, John?
Mother: He looks
Doctor: Hello, How do you feel now?
John: I don’t feel well,
Doctor: Open your mouth, Show me your Say“Ah”.
John: Ah…
Doctor: John has a bad cold, Mrs
Mother: Can he go to school?
Doctor: He must be in bed and take some
Mother: Thank you , 根据短文选择正确答案
( ) doctor comes to see John .
the morning
the afternoon
night
( ) is .
doctor
doctor’s son
Brown’s son
( )’s wrong with John? He is .
ill
good
( ) John go to school? .
,he
,he can’
don’t
( ) doctor asks John open his mouth to see his .
Jim’s Family
It’s nine o’clock in the The family are all at Jim’s father is sitting in a He’s watching Jim’s mother is standing near the She’s giving some food to a Polly says, “Thanks! Thanks!” Where’s Jim? Oh, he’s behind the Kate, Jim’s sister, is looking for They are playing They have no homework on Sunday
四年级英语阅读题 第7篇
John约翰
John usually goes to school by He leaves his house at seven and arrives at his school at about seven His school is on a hill(小山)
From Monday to Friday John usually has four classes every He is good at He wants to be an English He hopes that he will go to England to study
在A, B, C 中选出一个最佳答案
( ) How does John usually go to school?
On By By train
( ) John is good at ( ) .
English Chinese Maths
( ) What does John want to be?
A English
( ) Where does John want to go?
America Canada England
( ) How many classes does John have every day?
根据短文内容填空
John usually goes to school by ______ .
His school is on a ______ .
He wants to become an ______ .
参考答案:
在A, B, C 中选出一个最佳答案
根据短文内容填空
teacher
四年级英语阅读题 第8篇
See a Doctor看医生
Mother: Good morning,Doctor!
Doctor: Good morning, Mrs What’s wrong with your son,John?
Mother: He looks
Doctor: Hello, do you feel now?
John: I don’t feel well,
Doctor: Open your mouth, me your “Ah”.
John: Ah…
Doctor: John has a bad cold, Mrs
Mother: Can he go to school?
Doctor: He must be in bed and take some
Mother: Thank you ,
根据短文选择正确答案
( ) doctor comes to see John
the morning the afternoon night
( ) is _____ .
doctor doctor’s son Brown’s son
( )’s wrong with John? He is _____ .
ill good
( ) John go to school? _____ .
,he ,he can’ don’t
( ) doctor asks John open his mouth to see his _____ .
参考答案:
四年级英语阅读题 第9篇
Where Do They Sit?他们坐在哪里
Six children go to the cinema to see a new film is about
Their seats numbers are 5A, 5B, 5C, 5D, 5E and They sit in the same doesn’t sit next to sits next to Helen sits between Sam and sits in sits on the left of Which seats do they sit in?
根据短文为文中的六个小孩找到它们各自的座位
参考答案:
推荐访问:四年级 英语阅读 四年级英语阅读题9篇 四年级英语阅读题(集合9篇) 四年级英语阅读题20篇